Vi søger en ny kollega

Udgivet af XP Digital A/S

Målrettet chefkonsulent til salg af solutions- og printløsninger

Vil du arbejde i en moderne virksomhed med lækre omgivelser og hvor motivation er drivkraften? Kan du se fordelene ved selv af kunne forhandle med dine kunder, men samtidig at have back-up hjemmefra? Vil du rådgive dine kunder ud fra et princip om at win/win er det rigtige resultat? Så er du måske vores nye chefkonsulent.

Som konsulent hos XP Digital sørger vi for, at du får grundig introduktion til vores produkter og procedurer. Du indgår i et top professionelt team, hvor det er op til dig at medbringe den samme energi som vi besidder. Din primære målområde bliver etablering af nye kunder, men der vil også indgå eksisterende kunder i din portefølje.

Du får en fast løn, provision samt bonusordning af det du sælger, så det kun er dig selv, der sætter grænsen for din succes. Hvis du er motiveret og klar på at give den gas, så er der rigtig gode penge at tjene.

Banker dit hjerte for salg?

  • Du har minimum 2 års BTB salgserfaring, måske fra en lignende stilling, men en af vores største forventninger handler om dit ønske om at skabe resultater.
  • Du er energisk, initiativrig og har en hunter adfærd ud over det sædvanlige.
  • Du er lærenem og ønsker at bidrage positivt til det fællesskab som er så vigtig i vores virksomhed.

Er du klar på nye salgsudfordringer?
Tiltrædelse snarest. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Jesper Stahl,
på tlf. 43 24 02 01. Ansøgning bedes du sende pr. e-mail til js@xpdigital.dk senest
den. 1. december 2018. Skriv ”Konsulent” i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Kategorier: Nyheder